Curs de pregătire pentruexamenul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri

PRET:

3200 lei

Dată începere curs:

15 martie

Locatie:

Strada Turturelelor nr 11 A Phoenicia Business Center Sector 3 Bucuresti

Inscrieri:

suna la: 0766 056 807; 021 367 00 70
sau completeaza formularul rapid

Descriere Curs

Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere la Şcoala Naţională de Grefieri este primul curs de acest fel din ţară, fiind singurii care am creat acest curs pentru cei care doresc un sprijin, un ajutor în vederea pregătirii examenului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri. Cursul, pe lângă faptul că este o premieră la nivel naţional,  are ca şi lectori, renumiţi magistraţi, foşti formatori la Şcoala Naţională de Grefieri, cadre universitare de renume.

Cursul a apărut la solicitarea currsantilor de a se pregăti într-un cadru organizat şi bine structurat, pentru toate probele examenului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri.

Cursul s-a bucurat de succes imediat, mai ales datorită echipei de lectori, dar şi pentru faptul că a răspuns unei nevoi reale în procesul de pregătire.

Obiectivul cursului intensiv de pregătire este menit să ofere un ajutor complex pentru examenul de admitere şi este conceput astfel încât, în urma sa, candidaţii să fie pregătiţi pentru a trece cu succes examenul şi a obţine titulatura de grefier.

Detalii desfasurare curs

Perioada:
15 martie – 5 aprilie 2019

Interval orar:
vineri: 17.00 – 21.00
sambată şi duminică: 9.30 – 17.30

Înscrierea şi rezervarea locului

 • accesul la toate orele de pregătire;
 • simularea examenului;
 • drinks & snacks;
 • materialele de pregătire.

Obiectivele cursului

 • Sprijin de la experţi în domeniu cu experienţă practică şi academică, atât în învăţământ universitar, cât şi în susţinerea unor astfel de cursuri (Barou, Magistratură, Şcoala Naţională de Grefieri)
 • Explicarea noutăţilor legislative şi ale părţilor dificile din materia procedurii civile, procedurii penale.
 • Deprinderea abilitatii de a „ghici” partile din materie pretabile pentru subiecte de examen
 • Rezolvarea de speţe şi exerciţii într-un mediu dinamic, argumentarea lor, schimbul de idei şi oferirea de explicaţii complete şi consolidate pe experienţa anilor de activitate
 • Feedback şi explicaţii personalizate date de către lectorii cursului fiecărui participant în parte, interactivitatea cursului şi numărul restrâns de participant
 • Abordare tuturor tipurilor de exerciţii specifice examenului scris

Structura cursului

Cursul se desfăşoară pe durata a 3 weekenduri cumuland in total un numar de 70 de ore intensive de curs, structurate în aşa fel încât să iţi ofere cea mai bună pregătire pentru examenul de admitere si să corespundă cerinţelor concursurilor pentru admiterea la SNG organizate în ultimii doi ani. Cursul curpinde 3 module care acopera toate cele 3 materii : procedura civila, procedura penala si organizare judecatoreasca. Cursul abordează în prima fază partea teoretică, cu accent pe acele părţi din bibliografie mai dificile, care creaza mereu confuzii printre candidaţi. După parcurgerea părţii teoretice, se va trece la soluţionarea exerciţiilor de concurs, după modelul din anii trecuţi.

În ultimul weekend va fi simulat examenul de admitere la SNG astfel încât, la final, vom putea analiza experienţa ta de la examen şi vei primi o evaluare personalizată. Această simulare este  o parte importantă a pregătirii pentru examen. Nu vom testa numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul indiviului în ansamblu, când acesta este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Ce îţi ofertă acest curs faţă de altele?

 • O echipă de lectori formată numai din magistraţi în activitate, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, ai Scolii Nationale de Grefieri, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni in psihologie în cadrul examenelor de admitere la SNG
 • Pregătire completă şi intensivă pentru toate probele de concurs
 • Lista actualizata cu carti, manuale, materiale necesare pregatirii
 • Suport de curs complet
 • Buna cunoastere a modului de organizare si desfasurare a concursului de admitere la SNG
 • Exersarea modalităţii de abordare a diferitelor tipuri de exerciţii ale examenului
 • Metode de a-ţi consolida încrederea în sine şi în reuşita la examen
 • Simularea examenului în condiţii similare
 • Asistenţa permanentă din partea lectorilor şi după finalizarea cursului
 • Posibilitatea de a participa la o nouă simulare a examenului cu o luna de zile înaintea examenului de admitere

Lectori

Echipa din spatele acestui curs este formată din profesori universitari, practicieni şi magistraţi, pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică:

Drept procesual civil: Trif Roxana Maria – fost magistrat – judecător la Curtea de Apel Braşov, actual conf. Univ. Dr. în cadrul Universităţii „George Bariţiu”, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov.

Drept procesual penal: Vasile Baiculescu – avocat – Doctorand, formator in domeniul dreptului penal.

Organizare judiciară: Trif Roxana Maria – fost magistrat – judecător la Curtea de Apel Braşov, actual conf. Univ. Dr. în cadrul Universităţii „George Bariţiu”, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov.

Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri.

Înscrierea şi rezervarea locului se face prin completarea fişei de înscriere online
plus trimiterea unei copii CI / BI pe adresa de e-mail cursuri@lupupartners.ro