Curs de pregătire pentruexamenul de admitere în Magistratură şi INM

PRET:

5500 lei

Dată începere curs:

31 iulie 2020

Locatie:

Strada Turturelelor nr 11 A Phoenicia Business Center Sector 3 Bucuresti

Inscrieri:

suna la: 0766 056 807; 021 367 00 70
sau completeaza formularul rapid

Descriere Curs

Cursul intensiv de pregătire pentru examenul de admitere în INM si Magistratura este un curs complet si complex care are ca obiectiv principal pregatirea pentru sustinerea concursului de admitere la INM si Magistratura. Cursul se desfăşoară pe parcursul a 5 weekenduri şi acoperă toate probele de concurs: Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal si Proba de Interviu , fiind organizat in asemenea masura incat sa te ajute să înţelegi modul de soluţionare al subiectelor din sesiunile anterioare si legislaţia în vigoare, pentru a putea rezolva subiectele de anul viitor fără a întâmpina greutăţi.

Cursul este susţinut de cei mai buni magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni in psihologie avansata, pentru a acoperi complet tematica examenului de admitere la INM si Magistratura, dar şi pentru a te ajuta să iţi consolidezi încrederea în tine şi stăpânirea de sine în cadrul unui examen atât de complex: Lectorii ce vor susţine aceste cursuri au o vastă experienţă în ceea ce priveşte examenul de admitere în INM si Magistratura, şi te vor pregăti pentru dificultăţile din subiecte care te pot depuncta.

Detalii desfasurare curs

Perioada:
31 iulie – 6 septembrie 2020

Interval orar:
vineri: 17.00 – 21.00
sambată şi duminică: 9.30 – 17.30

Înscrierea şi rezervarea locului

 • accesul la toate orele de pregătire;
 • simularea examenului;
 • drinks & snacks;
 • materialele de pregătire.

Cursul de Raţionament Logic şi Interviu se poate urma şi separat.

Obiectivele cursului

 • Un program de studiu complet care te va ajuta să te pregăteşti pentru examenul de Magistratură şi INM.
 • O perspectivă clară asupra probelor de examinare: proba juridică, cea de raţionament logic şi interviu.
 • Evaluarea şi autoevaluarea pe tot parcursul pregătirii.
 • Recapitularea activă a materiilor de curs.
 • Înţelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs
 • Dezbaterii, studii de caz, aplicaţii pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare.
 • Sfaturi şi tehnici de la profesori/experţi renumiţi pentru a-ţi imbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului.
 • Deprinderea tehnicilor de abordare şi soluţionare a diferitelor tipuri de exerciţii corespunzătoare fiecărei parţi a examenului de Magistratură şi INM (grile, întrebări deschise, etc.).

Structura cursului

Cursul se desfăşoară pe durata a 5 weekenduri cumuland in total un numar de 110 de ore intensive de curs, structurate în aşa fel încât să iţi ofere cea mai bună pregătire pentru examenul de admitere si să corespundă cerinţelor concursurilor pentru admiterea la INM si Magistratura organizate în ultimul an.

În ultimul weekend va fi simulat examenul de admitere la INM si Magistratura astfel încât, la final, vom putea analiza experienţa ta de la examen şi vei primi o evaluare personalizată. Această simulare este o parte importantă a pregătirii pentru examen. Nu vom testa numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul indiviului în ansamblu, când acesta este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Împreună cu dna dr. psiholog Ruxandra Folostina, vei învăţa cum să fii în cea mai bună formă a ta la examen pentru a putea să faci performanţă şi să reuşeşti să exprimi toate cunoştinţele pe care le-ai acumulat în decursul pregătirii tale. Această parte din curs este introdusă recent şi te va ajuta să eviţi stresul şi emoţiile survenite în urma unei astfel de evaluări. Cu ajutorul unor astfel de metode vei putea da un randament maxim la examen.

Lectori

Echipa din spatele acestui curs este formată din  cei mai buni magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni si doctori in psihologie, pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică:

Drept procesual civil: Trif Roxana Maria – fost magistrat – judecător la Curtea de Apel Braşov, actual conf. Univ. Dr. în cadrul Universităţii „George Bariţiu”, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov.

Drept Civil: Bazil Oglinda – conferentiar universitar Universitatea Romano – Americana, avocat memebru  al Baroului Bucureşti, formator în domeniul dreptului civil.

Drept penal şi Drept procesual penal: Baiculescu Vasile – avocat – Doctorand , formator in domeniul dreptului penal

Interviu: Ruxandra Folostina – Doctor în Psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii din Bucureşti, expert psiholog definitiv.

Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere în Magistratură şi INM.

Beneficii pentru tine

 • O echipă de lectori formată doar din magistraţi în activitate, fosti lectori ai Institutului Naţional al Magistraturii, cadre universitare cu îndelungată activitate de pregătire a juristilor, practicieni in psihologie în cadrul examenelor de admitere în INM şi Magistratură
 • Pregătire completă şi intensivă pentru toate probele de concurs
 • Lista actualizata cu carti, manuale, materiale necesare pregătirii
 • Suport de curs complet
 • Buna cunoaştere a modului de organizare şi desfaşurare a concursului de admitere la INM şi Magistratură
 • Te vom învăţa cum să ai un autocontrol mai bun astfel încât să te poţi prezenta impecabil la interviu
 • Buna înţelegere a modului în care trebuie abordată grila de concurs
 • Metoda imbatabilă pentru obţinerea unui punctaj de peste 80 de puncte la proba de raţionament logic
 • Simularea examenului în condiţii similare
 • Asistenţa permanentă din partea lectorilor şi după finalizarea cursului
 • Posibilitatea de a participa la o nouă simulare a examenului cu o luna de zile înaintea examenului de admitere

Înscrierea şi rezervarea locului se face prin completarea fişei de înscriere online
plus trimiterea unei copii CI / BI pe adresa de e-mail cursuri@lupupartners.ro