Despre Noi

Lupu & Partners

Singura academie de cursuri juridice din România, specilizată, în exclusivitate, în organizarea de traininguri şi evenimente pe teme juridice.

Cursurile şi evenimentele juridice pe care le organizăm sunt unice în ţară şi au fost create din dorinţa de a ne adapta nevoilor identificate în domeniul trainingului juridic pe care l-am experimentat în cei 5 ani de experienţă şi pe cei peste 1022 de participanţi la cursurile şi evenimentele organizate de noi. Cursurile au fost astfel îmbunătăţite an de an, datorită feedback-urilor particpanţilor, ajungând acum să avem cele mai performante şi de succes cursuri juridice din Romania.

Echipa noastră, este formată din cei mai experimentaţi lectori în domeniu şi cei mai buni magistraţi de carieră cu o bogată experienţă în practica judiciară, foşti lectori ai Institutului Naţional al Magistraturii, ai Şcolii Naţionale de Grefieri, cadre universitare renumite cu o îndelungată activitate de pregătire a juriştilor, practicieni în psihologie avansată. Avantajul major al cursurilor organizate de Lupu & Partners constă în experienţa şi profesionalismul lectorilor, aceştia fiind pregătiţi să sprijine cursanţii în vederea înţelegerii corecte a modului de interpretare a subiectelor prin modalităţi practice de abordare a testelor.

Pe baza numărului şi tipului de cursuri juridice organizate până în prezent, precum şi a rezultatelor obţinute pe parcursul celor 5 ani de activitate, Lupu & Partners este cel mai mare şi de încredere furnizor de training juridic din ţară.

Atmosfera de la cursuri este una relaxată şi prietenoasă, fără barierele tradiţionale dintre elev şi profesor care se regăsesc în facultăţi şi în alte medii academice. Facilităm şi încurajăm discuţiile libere şi schimbul de opinii dintre participant şi lectori, pentru a dezvolta raţionamentul juridic corect al participanţilor. Cursurile sunt interactive şi dinamice, iar fiecare cursant are parte de atenţia lectorilor pentru a pleca de la curs lămurit şi motivat.

Numărul din ce în ce mai mare al participanţilor admişi în profesiile juridice, precum şi încrederea acestora în noi, dar şi solicitările în numar din ce în ce mai mare, ne face să ne mândrim şi să credem că suntem cea mai buna Academie de Cursuri Juridice din ţară şi că experienţa pe care am acumulat-o în cei 5 ani de activitate a fost una benefică atât nouă cât mai ales celor care au participat la cursurile organizate de noi.

Vă multumim, dragii noştri cursanţi, pentru încrederea pe care ne-o acordaţi şi pentru rezultatele pe care le-aţi obţinut an de an la examenele de admitere în profesiile juridice şi vă promitem că vom fi mereu alături de voi, îmbogăţindu-ne mereu experienţa, găsind mereu metode noi şi eficiente de studiu pentru a ne menţine pe primul loc în preferinţele voastre!